Overzicht
NederlandsEnglishMeer over De 12 AmbachtenDonateur worden?
Actueel

NieuwsbriefBeter 1x zien dan 100x horen
Het Document


ForumContact


 

 

 

Advies op maat


Veel van uw vragen over: verwarming, isolatie en ventilatie, energiebesparing, waterhuishouding en -zuivering werden al beantwoord in het Forum dat vele jaren op deze website te vinden was en nu als archief te doorzoeken is. Door gebruik te maken van de bijbehorende zoekfunctie kunt u vaak snel het juiste antwoord vinden. Dit geldt voor iedere bezoeker van onze website en het kost u niets. Datzelfde geldt voor onze donateurs, voor wie wij altijd proberen klaar te staan met een bruikbaar antwoord. Zij maken gebruik van ons e-mailadres info@de12ambachten.nl


In de kachelwerkplaats
Daarnaast is er voor mensen die behoefte hebben aan een uitgebreid advies (met een schriftelijke uitwerking) de mogelijkheid om hiervoor na afspraak naar ons secretariaatsadres in Breskens te komen. Het gesprek vindt plaats in ons proefgebouwtje, waar wij u allerlei werkende opstellingen, lopende experimenten, modellen en maquettes kunnen tonen.
Een dergelijk adviesgesprek kost een dagdeel (3 tot 4 uur) waarbij op allerlei aspecten van uw plannen diep kan worden ingegaan. Vooral als u nog tijd hebt een en ander te overwegen en niet onmiddellijk ingrijpende beslissingen hoeft te nemen kan zo’n gesprek buitengewoon nuttig zijn en u veel (soms zelfs zeer veel) geld besparen.
Voor een dergelijk gesprek rekenen wij (inclusief 21 % btw) 275 euro, geld dat geheel ten goede komt aan onze Stichting. Donateurs krijgen een korting van 10%. We zorgen voor koffie, thee en een broodje.