Overzicht
NederlandsEnglish
Meer over De 12 Ambachten
Donateur worden?

Actueel

NieuwsbriefBeter 1x zien dan 100x horen
Het DocumentAdvies op maat

ForumContact

 

 

Donateur worden?

Graag willen wij u uitnodigen om ook donateur te worden van onze stichting.
Donateurs van stichting De Twaalf Ambachten betalen per jaar een donatie. Zij steunen daarmee onze experimenten, ons onderzoekswerk en ons voorlichtende werk.
Wordt u donateur, dan ontvangt u twee maal per jaar onze Nieuwsbrief.

In onze Nieuwsbrief berichten wij onze donateurs over ons werk en onze nieuwste bevindingen en over initiatieven en ontwikkelingen in binnen- en buitenland op het gebied van kleinschalig en duurzaam ondernemen, energiebesparing, waterbesparing, enzovoort.

Wij geven u graag, helemaal gratis, telefonisch of per e-mail advies over (milieu)technische zaken. Voor uitgebreide adviezen moeten wij echter wel kosten in rekening brengen.

Het donateurschap loopt van januari tot januari. Als u zich aanmeldt als nieuwe donateur, krijgt u na betaling een welkomstbrief en de laatste Nieuwsbrief.
Donateurs betalen minimaal € 22,50 per kalenderjaar. Meer mag natuurlijk ook! Woont u in het buitenland, maar binnen Europa, dan betaalt u minimaal € 29,50; buiten Europa is het € 35,50.

Wij verzoeken u vriendelijk om aan het einde van ieder kalenderjaar zelf aan de verlenging van uw donateurschap te denken.

Ons rekeningnr. NL48 INGB 0003 9393 93, BIC: INGBNL 2A.

Dan nog even dit: ons werk wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs. Wij hebben geen sponsors en ontvangen geen overheidssubsidie. Een extra bijdrage, naast de jaarlijkse donatie, is dan ook altijd van harte welkom. Giften, gedaan aan onze stichting, zijn aftrekbaar voor de belasting (onze stichting wordt als zodanig door de fiscus erkend).

Ik meld mij aan als nieuwe donateur.